El preu de l’habitatge a Alcoi es va mantindre a tancament de 2020 respecte a l’inici de l’any

És la quarta ciutat de la província més barata, per darrere de Crevillent, Elda i Villena

El preu de l'habitatge a Alcoi es va mantindre a tancament de 2020 respecte a l'inici de l'any
Alcoi continua sent una de les ciutats més barates de la província.

L’últim informe disponible dels preus d’habitatge del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, detalla les xifres a tancament de l’any 2020, amb les dades de l’últim trimestre.

En el cas d’Alcoi, el preu mitjà va ser de 686,7 euros per metre quadrat, sent aquest el preu més elevat en el quart trimestre en la localitat des de l’any 2013, quan va tancar amb una mitjana de 707,9 E/m². A partir d’aqueix moment, els següents anys van finalitzar amb un preu inferior a l’últim citat.

Fent balanç de l’any 2020, el preu va anar variant al llarg dels mesos, i si en el primer trimestre el preu va ser de 680,9 euros, en el segon va caure fins als 633,7. No obstant això, des d’aqueix moment el preu va començar a remuntar fins als 668,5 en el tercer trimestre i els 686,7 del quart, que va ser similar al de l’arrancada del passat any.

L’informe reflecteix els preus en les localitats de més de 25.000 habitants, i en aquest sentit, a pesar que a Alcoi el preu ha incrementat respecte a altres anys, continua sent un dels municipis més barats de la província d’Alacant.

En aquesta ocasió, tan sols hi ha tres localitats on el preu de l’habitatge és inferior al d’Alcoi en el quart trimestre del 2020: Crevillent, 662,5 euros; Elda, 605,7 euros; i Villena, 597,9 euros. Xàbia és la ciutat més cara de la província, amb un preu mitjà de 1.957,8 euros per metre quadrat.

Send this to a friend