El professor Pau Bernabéu presenta la seua candidatura per a dirigir el Campus

Fa classes en el departament de Comunicacions de la UPV des de 1993

Pau Bernabéu ha resultat guanyador de les eleccions.

De cara a les eleccions a la direcció del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabéu Soler, professor del Departament de Comunicacions de la UPV des de l’any 1993 i Doctor Enginyer de Telecomunicacions per la UPV, ha comunicat públicament la seua candidatura per a dirigir el Campus.

Segons es detalla en un comunicat, “es tracta d’una candidatura consolidada i pensada per a desenvolupar un projecte de futur per al Campus de manera participativa i amb transparència” i s’afegeix que “l’equip que pretén acompanyar a Bernabéu en la gestió del Campus a partir del pròxim mes de novembre, ha elaborat un pla estratègic denominat ‘Horitzó 2030’ amb el qual desitgen dissenyar el futur del Campus a mitjà termini”.

A més, s’indica que aquesta candidatura compta amb tres eixos fonamentals sobre els quals basar-se: Persones, Campus i Societat. La candidatura de Bernabéu contempla la proposició de “la implantació de nous graus, màster i altres formats formatius de caràcter online”.

Cal apuntar que l’actual director del Campus d’Alcoi, Juan Ignacio Torregrosa, va revelar en una entrevista en aquest periòdic la seua intenció de tornar a presentar-se al càrrec.

Send this to a friend