El programa Activa Àgora arriba a la seua setena edició

El termini de presentació de projectes estarà obert fins al 17 de maig

Jesús Casanova, Alberto Belda i Natxo Gómez en la presentació.

Els emprenedors tornen a tindre una oportunitat per a desenvolupar la seua idea de negoci i de formar-se per a dur-ho a terme, així com per a comprovar la seua viabilitat i les oportunitats que hi ha dins del mercat actual. Tot això, a través del programa Activa Àgora, la setena edició del qual ja està en marxa amb el període de selecció de candidats mitjançant la presentació dels projectes en la web del CEEI fins a les 10 hores del pròxim 17 de maig.

El programa arrancarà el 28 de maig i s’allargarà fins al 8 de juliol amb la presentació de projectes. Activa Àgora inclou reunions de treball grupals i també individuals, a més de càpsules de formació, i ofereix als participants un programa complet de capacitació en horari de demà, l’allotjament gratuït durant els dos mesos de duració en l’espai Àgora Coworking, i la definició del projecte mitjançant diverses eines.

Activa Àgora és una iniciativa de l’Ajuntament d’Alcoi, que compta amb el suport del CEEI Alcoi-València, Fedac, Jovempa i la Diputació d’Alacant, per la qual cosa a través d’aquestes entitats, els candidats tenen l’oportunitat de conéixer el panorama laboral i empresarial.

Per part seua, el regidor d’Ocupació i Empresa, Alberto Belda, ha comentat en la presentació d’aquesta nova edició d’Activa Àgora que un dels objectius d’aquesta iniciativa és “impulsar l’economia”, a més de “crear ocupació” i de “fer costat als emprenedors del nostre territori”. Belda ha explicat que un total de 28 empreses s’han creat des que va donar principi el programa, de les quals, 21 continuen en marxa.

El director del CEEI, Jesús Casanova, ha indicat que aquesta idea d’iniciativa, sorgida a Alcoi, s’està desenvolupant en altres llocs, prenent Activa Àgora com a referent i ha afegit que després del programa, els emprenedors compten amb assessorament en el Àgora.

El president de Fedac, Natxo Gómez, ha apuntat que “la crisi que estem patint ha de ser una pausa per a impulsar-nos i arribar més lluny” i que en aquest sentit, programes com a Activa Àgora ajuden a aquest propòsit.

Send this to a friend