El pròxim partit de l’Alcoyano podria ser el dia 15

Després de conéixer-se el positiu d'un jugador de la plantilla

Suspés per Covid l'Alcoyano-Castelló
Imatge del Collao, camp de l’Alcoyano.

L’alegria pel retorn de l’Alcoyano a la competició en Los Arcos a penes va durar unes hores després de conéixer-se el positiu del migcampista Juanan en les proves a les quals va ser sotmés després que la seua núvia desenvolupara símptomes el cap de setmana. El jugador va ser apartat del grup i no va viatjar a Orihuela després de donar, primer negatiu i l’endemà positiu, fent saltar les alarmes en el club que immediatament es va posar en mans de Sanitat, que va decretar immediatament el confinament de deu dies de tota la plantilla i cos tècnic.
El següent pas va ser informar de la situació a l’Eivissa, rival que anava a visitar demà (12 hores) el Collao,  per  a continuació sol·licitar a la RFEF  l’ajornament del partit, que finalment va acceptar el Jutge de Competició el dimecres a última hora de la vesprada.

Ara s’obri un segon capítol, el partit que el Deportivo ha de disputar el diumenge 8 a la Ciutat Esportiva del Vila-real enfront del filial groget.
Si tot transcorre amb normalitat i cap jugador de la plantilla acaba donant positiu en els test PCR als quals se sotmetrà aquest dilluns, el dimecres els jugadors i cos tècnic tindran l’alta per a tornar l’endemà als entrenaments.
Un retorn a l’activitat que es produirà després de deu dies sense poder trepitjar la gespa i amb només dues de marge per a preparar un partit de competició oficial.
Davant aquesta situació, l’Alcoyano demanarà l’ajornament de la visita a Vila-real, amb el que el primer partit després del confinament no el jugaria fins al dia 15, que és la data en la qual finalment se celebrarà el derbi contra l’Hèrcules, després que tots dos clubs es posaren d’acord i el Jutge de Competició acceptara la proposta.
L’Alcoyano s’empara precisament en el precedent de la trobada contra l’Hèrcules, la plantilla del qual no va tornar a l’activitat després d’estar confinada per dos positius fins al dijous i la Federació va acceptar l’ajornament per considerar que no hi havia suficient temps per a preparar la visita al Collao del passat 18 d’octubre. “Creiem que és el més lògic i demanarem també la suspensió la setmana vinent”, ha revelat Josele González, director esportiu.
Així i tot, González considera un considerable trastorn l’actual situació de l’Alcoyano amb tota la plantilla a casa en comptes d’estar pensant en el partit del diumenge. “Més enllà que alguna setmana hàgem de jugar dimecres i diumenge, que no és tan gran problema, el pitjor d’aquesta situació és que has de parar quan havies jugat el primer partit i estàvem en ritme de competició. Suposa començar una altra vegada de nou, amb el consegüent trastorn, encara que molt em tem que tots els equips hauran de passar per aquesta situació. El més important ara, és que el jugador està bé. Va tindre algunes dècimes la primera nit, però després ja res”.

Send this to a friend