El Ral·li La Nucia Mediterráneo revela un recorregut amb nou trams

La prova que organitza l'Automòbil Club AIA es disputa els dies 5 i 6 de novembre

El Ral·li La Nucia Mediterráneo revela un recorregut amb nou trams
‘Cohete’ Suárez, guanyador de l’edició de 2020. ARXIU

L’Automòbil Club AIA ha donat a conéixer el recorregut del 27 Ral·li La Nucia Mediterrani ‘Trofeu Costa Blanca’, prova que es disputarà els dies 5 i 6 de novembre. El ral·li arranca en la vesprada del divendres, amb la disputa de quatre dels nou trams de què constarà la prova que és puntuable per al Supercampionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER), a més de figurar, per primera vegada en el calendari del FIA European Ral·li Trophy 2021. La prova inclou nou trams repartits en dues jornades, divendres i dissabte, completant-se un total de 151,10 quilòmetres contra el rellotge d’un total de 526,95 quilòmetres que componen el recorregut total de la prova.

Els dos primers trams són el Relleu-Penàguila (21,6 km) i Gorga (12,5 km), als quals es donarà dues passades per a tancar la jornada amb quatre especials recorregudes. En el matí següent s’afronten les següents especials: Xaló (21,7 km), Pego (10,08 km) i Coll de Rates (19,1 km). Ja a la vesprada i després del pas per les assistències s’afrontarà el tram final del ral·li que inclou de nou el pas pels trams de Xaló i Pego, concloent  a les 18 hores a La Nucia. El lliurament de trofeus està prevista per a les 18,45 hores.

El tram de qualificació i shakedow (prova de test de vehicles de competició) serà el divendres al matí a Guadalest (4,9 km), molt prop de la base d’operacions del ral·li, que estarà, un any més, situada en la Ciutat Esportiva Camilo Cano de La Nucia.

Tota la informació sobre el recorregut pot consultar-se en la web oficial de la carrera en: www.rallyelanucia.com

Send this to a friend