El Rallye La Nucía, prova puntuable del Supercampionat

El Campionat d'Espanya de Rallyes d'Asfalt es disputa els dies 6 i 7 de novembre

Nicolás Cabanes en Xixona
Nicolás Cabanes, durant el passat Rallye Xixona

Continuen acumulant-se les bones notícies entorn de la pròxima edició del Rallye de La Nucía a mes i mig de la seua celebració. L’organització de l’única carrera de rallyes d’asfalt present en el Campionat d’Espanya, ha confirmat que serà una de les quatre proves del Supercampionat d’Espanya, substituint en el calendari nacional a una de les carreres mítiques, el RallyRACC Costa Daurada, previst per al pròxim 24 d’octubre, que a la fi del passat mes d’agost va ser cancel·lat per la pandèmia del coronavirus.

Tot un reconeixement per a l’organització i una prova que en una part molt important transcorre per les carreteres de la nostra comarca, ja que la Federació Espanyola només a tria per a formar part de l’exclusiu calendari del Supercampeonato a les quatre millors carreres d’asfalt i de terra, redundant tant en el prestigi de la carrera com en la seua difusió.

A més de ser puntuable per al Campionat d’Espanya de Rallyes d’Asfalt, la 26 edició de la carrera, que es disputa els dies 6 i 7 de novembre, tindrà caràcter internacional en aconseguir la preinscripció per a l’Europeu, amb el que es garanteix la presència de pilots estrangers.

Fa uns dies la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica, amb els seus potents 208 Ral·li 4, han confirmat la seua presència, sumant-se així a la Renault Clio Trophy España, la Beca de la Federació, la Dacia Sandero Rallye Cup i la Copa Suzuki Swift, en la qual participa l’alcoià Nicolás Cabanes, guanyador de la Copa Swift en la passada edició del Rallye La Nucía.

Ara l’organització de la prova treballa en l’elaboració dels protocols que acompanyaran a la celebració de la carrera i que a la nostra província es van assajar amb èxit durant la celebració del VI Rallye Ciutat de Xixona.

Send this to a friend