El RCDE Stadium, l’última conquesta a afegir en la llista

L'Alcoyano té aquesta vesprada l'oportunitat de sumar una altra victòria enfront del Cornellà

El RCDE Stadium l'última conquesta
La màgia del Collao va tornar en la remuntada enfront de l’At. Balears. QUIQUE REIG

Cap lloc com els grans escenaris perquè millor s’expresse el futbol sense treva que promulga Vicente Parras. Allà on altres equips veuen fastig, l’Alcoyano troba aqueix hàbitat per a expressar-se com en cap altre lloc. L’any passat, en la seua estrena en la Primera Federació, va ser capaç de guanyar a casa de l’Andorra, Vila-real B, UCAM Múrcia, Algesires o Real Madrid Castilla i a Badajoz en Copa.

Està temporada ha fet ple en les seues tres eixides. Va guanyar en Les Gaunas, va tornar a repetir en Los Pajaritos i fa dues setmanes es va exhibir en l’Stadium Gal d’Irun. Sobretot, els dos primers estadis, estan entre els millors de la categoria.

L’Alcoyano té aquesta vesprada (19 hores) l’oportunitat de sumar una altra victòria i afegir a la llista de grans escenaris conquistats. Els blanc-i-blaus visiten per primera vegada el RCDE Stadium, camp en el qual juga els seus partits l’Espanyol i al qual s’ha mudat aquesta temporada el Cornellà.

El nou equip de l’ex blanc-i-blau Carlos Blanco, que continua recuperant-se de la seua greu lesió de genoll que va patir en La Condomina al febrer passat, va començar perdent 1-3 contra l’Osasuna B, després va derrotar 1-0 a l’At. Balears i fa dues setmanes va empatar sense gols enfront del Castelló.

L’Alcoyano viatja sense un dels seus pilars defensius. Álvaro Vega serà baixa tres setmanes per una lesió muscular. En el seu lloc entrarà Primi, que jugarà el seu partit número 100 amb la samarreta del Deportivo. Pedro Sánchez podria debutar i disposar de minuts.

Send this to a friend