El ‘Relámpago’ adapta els seus horaris a les altes temperatures

El Español ganó la edición de 2021. ARCHIVO

Les altes temperatures d’aquesta setmana han obligat al Centre d’Esports, com a entitat organitzadora, a prendre mesures extraordinàries perquè la celebració del 62 Trofeu Llampec de futbol local es puga disputar fora de les hores de major calor.

Així, el torneig de cadets i infantil s’ajorna al dijous 23, vespra d’un pont festiu, amb els següents horaris: en cadets, les dos semifinals –CF Ciutat Alcoi A-CF Ciutat Alcoi B i Esides-La Salle Esides– a les 17 i les 17,45, respectivament, mentre que la final està programada per a les 20 hores.

En infantil, les dos semifinals –At Salesià A-At Salesià B i La Salle A-Sant Roc A– estan programades per a les 18,30 i 19,15 hores, jugant-se la final a les 20,45 hores.

Pel que respecta al torneig d’adherits, està previst que es dispute el diumenge però amb la particularitat que les quatre eliminatòries de quarts seran al matí. Els horaris són els següents: Vedruna-Español, a les 9 hores; At Zona Nord-At Salesià, a les 9,40; CDC-Pista, a les 10,20 i Independent-Imperial, a les 11 hores.

Les dos semifinals es jugaran a la vesprada, a les 18,30 i les 19,10, respectivament, mentre que la final està programada per a les 20 hores. Tots els partits seran en el Collao.

Send this to a friend