Dues noves aules confinades en detectar-se escolars amb covid

En total, quatre aules d'Alcoi han activat el protocol per coronavirus

El Romeral és el tercer col·legi d'Alcoi que activa el protocol Covid
El Romeral és el tercer col·legi d’Alcoi que activa el protocol Covid | Arxiu

El resultat positiu en Covid-19 de dos escolars ha obligat a confinar dues aules més a Alcoi, aquesta vegada en el col·legi El Romeral. El regidor Alberto Belda, ha insistit “que cal normalitzar aquesta situació” i afig que els protocols s’estan realitzant de manera efectiva. A més,  Belda ha explicat que estan sent casos fora de l’àmbit escolar, “han sorgit arran de comunions, aniversaris o reunions familiars”.

Recordar que la setmana passada el col·legi de Sant Roc i José Arnauda ja es van veure obligats a aplicar la normativa per Covid-19 i confinar a dos grups d’escolars i als seus mestres.

En total, des de l’inici del curs el passat 7 de setembre, ja són quatre les aules que han activat el protocol per coronavirus.

D’altra banda, l’alcalde de Muro, Gabriel Tomás, ha confirmat que tant en l’IES Serra Mariola, com en el CEIP Montcabrer, s’ha detectat un cas Covid en cadascun d’ells. Segons Tomás, en aquest últim centre es tracta d’un treballador, no d’un professor, per la qual cosa “no té aqueixa vinculació directa amb els xiquets”.

Send this to a friend