El Romeral demana personal per a l’aula de 2-3 anys

Han recollit més de 600 signatures per a sol·licitar a la Conselleria d'Educació

El Romeral demana personal per a l'aula de 2-3 anys
Col·legi El Romeral

Les famílies del col·legi El Romeral d’Alcoi han recollit més de 600 signatures per a sol·licitar a la Conselleria d’Educació que incorporen una educadora per a la nova aula de 2-3 anys creada en el centre.
Recordar que El Romeral és el primer col·legi públic d’Alcoi al qual li assignen dues aules per a l’etapa dels 2-3 anys per a aquest curs. La normativa actual determina que han de ser dotades amb un docent per aula, i només amb un educador per centre. Segons les mares i pares dels alumnes, aquest fet està suposant en una pràctica molt poc respectuosa amb les necessitats dels alumnes d’aquest grup d’edat i una sobrecàrrega de treball per a l’equip docent. A més, un dels alumnes amb mobilitat reduïda reclama un acompanyament específic que no està sent atés.
La reclamació oficial ja ha sigut registrada en Conselleria i els signants esperen que la institució autonòmica revise la normativa vigent amb l’únic objectiu de millorar l’atenció educativa de l’alumnat de primer cicle de *infantil.

Send this to a friend