El Rotary Club Alcoi impulsa dos nous projectes socials

D'apoderament femení i prevenció del suïcidi

El Rotary Club Alcoy impulsa dos nuevos proyectos sociales
Invitadas a la reunión semanal, acompañadas de miembros de Rotary Alcoy.

El Rotary Club Alcoi va tindre com a convidades a la seua reunió setmanal dels dijous, a dues dones que encapçalen sengles projectes que des de l’entitat alcoiana tractaran d’impulsar a través d’iniciatives relacionades. Els projectes tenen a veure, un amb l’apoderament femení, i l’altre, amb la prevenció del suïcidi.

Per a abordar el primer d’ells, el Rotary Club ha comptat amb la presència d’Olga Castelucci, que va parlar sobre la importància del “apoderament de les xiquetes per a millorar el món”. La membre de l’organització va remarcar que aquesta qüestió és un dels Objectius del Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, que proposa treballar per a aconseguir la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, entre altres temes relacionats amb la igualtat de gènere en el món.

Per part seua, Marisol Pardo va detallar en què consisteix el programa ‘Agárrate a la vida’ de prevenció del suïcidi, “un projecte estrela del nostre districte”, en paraules del president del Rotary Club Alcoi, José Vicente Vidal, qui va aprofitar per a reivindicar la necessitat de “potenciar la salut mental en el nostre departament sanitari”. En aquest sentit, l’organització es brinda a servir com a recurs per a les famílies, des del voluntariat.

Send this to a friend