El Serelles Alcoy FS ja té entrenador

Diego Arques i Carlos Gosálbez formaran el nou cos tècnic

El Serelles ja té entrenador
Diego Arques i Carlos Gosálbez. Foto: Serelles FS

El Unión Alcoyana FS comença a preparar la temporada 22/23 i ho fa amb canvi d’entrenador. Diego Arques i Carlos Gosálbez formaran el nou cos tècnic del Serelles Alcoi CFS. Així ho ha anunciat el club alcoià en les seues xarxes socials.

Diego, com a entrenador, i Carlos, com a preparador físic, afrontaren la seua sisena temporada junts al capdavant d’un equip de futbol sala. Van començar en la 15/16 entrenant a l’Hèrcules de Sant Vicent (3a Divisió), la temporada següent van estar als comandaments de l’Aspe FS (3a Divisió) i des de 2018 han estat entrenant al Ye Faky FS, on van ser campions de 3a Divisió en el seu primer any i han estat una temporada i mitja en 2a B en el club contestà.

Després d’uns mesos de descans, el duo alacantí va acceptar l’oferta del Serelles i ja s’han posat a la feina. Cos tècnic i plantilla ja s’han conegut en la pista i han posat en comú objectius ambiciosos en vistes a la nova temporada.

Cal destacar la gran campanya que va exercir el club alcoià la passada temporada en Tercera Divisió, obtenint la huitena posició i amb bon sabor de boca.

Quant a la confecció de la plantilla, el club ha anunciat una renovació i un fitxatge en les seues pàgines oficials. Pablo Gutiérrez, un dels pilars de l’equip, vestirà una temporada més la samarreta celest. El fitxatge es tracta de Nando Pérez, jugador amb àmplia experiència en el món del futbol sala.

Send this to a friend