El Servei Valencià d’Ocupació i Formació llança l’App GVA Punt LABORA

Es tracta d'una plataforma que permet realitzar tràmits amb aquest organisme autònom de la Generalitat Valenciana, a través de tres canals d'accés

El Servei Valencià d'Ocupació i Formació llança l'App GVA Punt LABORA

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA, acaba de llançar l’App GVA Punt LABORA, amb el propòsit d’acostar els serveis. Es tracta d’una plataforma que permet realitzar tràmits amb aquest organisme autònom de la Generalitat Valenciana, a través de tres canals d’accés: els terminals Punt LABORA, amb els quals es poden realitzar tràmits de manera presencial en els terminals físics situats en els Espai LABORA, LABORA Formació o en els centres col·laboradors. També a través de la web Punt LABORA, en la qual es pot accedir des de qualsevol dispositiu a la web. I finalment, mitjançant l’App GVA Punt LABORA.

Com descarregar l’APP GVA Punt LABORA?

L’aplicació GVA Punt LABORA es pot descarregar de manera gratuïta des de les botigues oficinals de Google Play (Android) i Apple Store (iOS)

Amb l’APP, sense necessitat d’identificar-te, es poden consultar ofertes d’ocupació, cursos de formació i notícies d’interés, així com sol·licitar cita prèvia per a la primera inscripció en LABORA o buscar l’oficina Espai LABORA que et corresponga.

A més, si ja estàs inscrit en LABORA, pots accedir i identificar-te des de l’APP per a disposar de tots els serveis i tràmits disponibles segons l’estat de la teua demanda d’ocupació.

Per a identificar-te necessitaràs el teu PIN, si no el recordes pots sol·licitar-lo amb l’opció “Ha oblidat el seu pin?” i rebràs un SMS amb un nou PIN al telèfon mòbil que tinga registrat LABORA.

Els serveis i tràmits que pots realitzar amb identificació són els següents:

Renovar la demanda d’ocupació en la data indicada en el DARDE
Reactivar la demanda d’ocupació quan es trobe de baixa per no renovació o per col·locació.
Consultar les ofertes d’ocupació disponibles, postular-te a les quals t’interessen i fer el seguiment de la teua candidatura.
Consultar els cursos de formació disponibles i inscriure’t als quals t’interessen.
Actualitzar el codi PIN per a identificar-te en la plataforma Punt LABORA.
Consultar algunes comunicacions que t’envia LABORA.
Obtindre els certificats disponibles segons l’estat de la demanda d’ocupació en LABORA, i els certificats de Formació.
Sol·licitar cita prèvia perquè una persona de LABORA t’atenga personalment.
Consultar la ubicació i dades de contacte de l’oficina Espai LABORA que et corresponga.
Més informació i suport

En la web labora.gva.es i en el canal de YouTube de LABORA hi ha disponibles videotutorials en els quals s’explica, amb detall, com usar l’APP GVA Punt LABORA.

Send this to a friend