El sorteig de la Grossa torna a oblidar-se d’aquestes comarques

Els premis majors han caigut lluny d'aquestes terres

La Grossa s'oblida de les comarques
Les xiquetes del col·legi de San Ildefonso que han cantat la Grossa aquest dimecres. SELAE

La sort ens torna a ser esquiva, un any més. Després de la pluja de milions de 2019, aquest sorteig de la Grossa ha passat de llarg una altra vegada i els premis majors han recaigut lluny d’aquestes comarques. Tan sols queda fer recompte de les terminacions i pedrees, ja que alguns números han deixat un bon pessic en determinades col·lectivitats, com filaes, penyes, empreses o montepios.

El primer premi, el 86148, ha sigut venut a Madrid, Ayamonte (Huelva), Las Palmas de Gran Canaria i Santoña (Cantàbria). Els posseïdors de la Grossa rebran 400.000 euros al dècim. Respecte al segon (72119), venut íntegrament a Basauri (Biscaia), està dotat amb 1.250.000 euros el bitllet.

Mentrestant, el tercer premi (500.000 euros) és el que més a prop s’ha quedat, ja que l’administració del carrer Xàtiva de València havia venut una part del 19517. Calella (Barcelona), Badajoz, Granollers (Barcelona) i Almería, han sigut unes altres de les poblacions agraciades amb aquest número.

Des de l’administració del carrer Sant Tomàs d’Alcoi, que va vendre el primer premi fa dos anys, ens informen que han repartit una quantiosa quantitat gràcies a les terminacions dels tres premis majors.

Recordar que en la mateixa web de El Nostre es pot consultar tota la informació relativa als premis de la loteria del Sorteig Extraordinari de Nadal de 2021, com també comprovar si ha tingut fortuna amb algun dels dècims amb els quals jugava aquest 22 de desembre.

Send this to a friend