El teatre de l’EPSA ix de les aules per primera vegada

Actuarà demà a la vesprada a la Casa de la Cultura

El teatre de l'EPSA ix de les aules per primera vegada
Els components del grup amb el director.

Coincidint amb la celebració del 50 aniversari de la fundació de la Universitat Politècnica a Alcoi, el grup de teatre de l’EPSA, que porta cinc anys actuant de portes cap a dins, decideix pujar-se a les taules, davant el públic, fora del Campus.

Nou alumnes de primer i segon d’Enginyeria Informàtica, Mecànica i Disseny, guanyen la batalla al pànic escènic de la mà de Jordi Ponsoda, que els guia en aquesta la seua primera vegada davant el respectable.

Al més pur estil “Juan Palomo, jo m’ho guise i jo m’ho menge”, han versionat una obra costumista, transformant-la en ‘Surprise’, (de l’autor de la qual no vull acordar-me). Cadascun ha posat el seu granet d’arena, per a desconstruir una trepidant comèdia, l’acció de la qual es cuina en el bar que regenten Maxi i Conchi.

UNA CLIENTELA ESPECIAL
Resulta que el bar ‘Surprise’ compta amb una clientela diguem… especial, perquè està situat al costat del cementeri. Així que no és d’estranyar que arribe un xofer de cotxe fúnebre (amb mort incorporat) i es trobe dins del bar amb la filla del finat (el que anava dins del taüt), la vídua, l’ex i una dona embarassada. I aquestes al seu torn, es topen amb el professor de filosofia de la filla i l’amant de totes elles (sense que cap ho sàpia).

Ai!, que m’he liaooo…

La situació es complica quan en la cartera del difunt apareix un bitllet de bonoloto. Estarà premiat?

Obres al carrer, un brindis al sol, un accident, un cos de ball, un test positiu… situacions que es converteixen en un caldo de cultiu del qual part aquesta història, que ha permés als alumnes de Ciències, esprémer la seua imaginació, per a posar en escac al respectable que passarà 30 minuts (el que dura l’obra) plens d’intriga i amb un gran somriure posat.

Volen saber com acaba aquest tornado d’emocions? potser se sentiran identificats amb la decisió eixelebrada d’algun personatge? per què ix el número de la Seguretat social del mort en el periòdic?

Aquestes i altres respostes, demà, dimecres 18 de maig, a les 19’30 hores a la Casa de la Cultura d’Alcoi. Entrada lliure fins a completar aforament.

Send this to a friend