El Trail Solidari retarda dues setmanes la seua celebració

Dissabte que ve 8 de maig s'obrin les inscripcions

Moment de l’eixida de l’última prova celebrada, en 2019 (Arxiu)

A menys de deu dies d’obrir la inscripció, el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi ha vist com per “raons alienes a l’organització”, segons ha explicat el seu director, Paco Fuster, l’edició del retrobament després de no celebrar-se la de 2019, no serà finalment el 2 d’octubre com es va anunciar dates arrere i tindrà lloc dos fins se setmana després, en concret el dia 16.

Un canvi de data que no afecta l’obertura de les inscripcions, que es manté per a dissabte que ve 8 de maig. Serà a les 12 del migdia quan els equips interessats podran inscriure’s. Hauran dos canals possibles, la web de la pròpia carrera o a través de mychip. Per a evitar els problemes d’altres edicions, on l’allau de sol·licituds va provocar que molts es quedaren fora, des de l’organització es recomana consultar abans la web del Trail Solidari on hi ha una espècie de guia per a seguir els passos correctes i evitar dubtes en el moment de la inscripció.

1.900 participants
Totes dues webs estaran actives fins a completar-se el límit de places que s’ofereixen en cadascuna de les tres proves. En total són 1.900 repartides de la següent manera: 500 places per a la prova regna, el Trail de 52 km i un desnivell acumulat de 2.525 metres; 700 per al Mig Trail de 30 km i un desnivell de 1.264 metres, i altres 700 per a la Marxa de 22 km i 781 de desnivell acumulat.

Una altra qüestió important en aquest apartat és el pagament de la quantitat econòmica per inscripció. Des de l’organització s’adverteix que en cas que el Trail haguera de ser anul·lat per la situació sanitària en la qual ens trobem, les devolucions s’atendrien en funció de la data de suspensió amb una sèrie de percentatges que s’expliquen en el reglament de la prova.

Com es va comentar en la presentació de la prova de fa dues setmanes als Cinemes Axion, són poques les novetats quant al recorregut es refereix com va explicar Natxo Company, responsable d’itinerari, i se centren fonamentalment en els primers quilòmetres amb la finalitat d’evitar les zones d’embotellament previ al contacte amb la muntanya, i després en la zona de Barxell amb la coincidència entre participants en el Mig Trail i la Marxa.

També es va explicar que prop de la celebració de la prova es decidirà si es manté la concentració de corredors en la Plaça de Dins o es trasllada a la Bandeja00 per a garantir la distància social.

Send this to a friend