El Unión Alcoyana FS, amb nou sistema de competició

La FFCV donava a conéixer fa uns dies el nou sistema que suposa un canvi dràstic respecte al format tradicional

Unión Alcoyana FS
L’equip va disputar dissabte passat la seua habitació amistosa de pretemporada | PST

El Unión Alcoyana FS es trobarà amb una remodelada Tercera Divisió en la seua volta a la competició aquest cap de setmana. La FFCV donava a conéixer fa uns dies el nou sistema que suposa un canvi dràstic respecte al format tradicional. En el grup XV, en el qual sempre ha estat enquadrat el conjunt alcoià, es dividirà en dos grups amb huit equips que disputaran un calendari d’anada i tornada per a configurar la primera fase de la competició.

El Unión Alcoyana FS figura en el grup A al costat de la Vila, CFS Castalla, Sporting La Nucia, Akrasala Alacant, Racing Novelda, Futsal Ibi B i Calp FS. En el B estarà format per CFS Perforada, Irefrank Elx, Aspe FS, UD Torrevieja, Albatera FS, Sant Blas Sax, Nova Elda B i FS Callosa. Els punts obtinguts en la primera fase s’arrossegaran a la segona, en la qual els quatre primers de la primera fase passaran a lluitar per jugar la promoció d’ascens a Segona B i els quatre últims per evitar descendir a Regional Preferent. En aquesta liguilla també hi haurà anada i tornada.

El debut dels de Javi Silvestre, que seguirà assegut en la banqueta de l’equip, serà a casa dissabte que ve davant el Futsala Ibi B, mentre que el primer desplaçament serà a casa del Calp FS. En aqueixa posada a punt cap a aqueix inici de temporada, el Unión Alcoyana FS disputarà hui el seu últim amistós enfront de L’Olleria FS.

La setmana passada van disputar el seu tercer test de pretemporada davant el CFS Castalla, un rival de la seua mateixa lliga. El marcador no es va moure i la trobada va acabar amb el resultat de 0-0. Pese al resultat, va ser un partit molt entretingut, amb moltes ocasions i bon joc per part dels dos equips.

SUB’23 I FEMENÍ
També el sub’23 del Unión Alcoyana FS es va enfrontar al CFS Castalla després que jugaren els primers equips. Ací sí que va haver-hi gols, sis en total, sent el marcador de 4-2. Xavo i Rubi van aconseguir els dos gols celestes del primer temps, mentre que en la segona part els alcoians van aconseguir ampliar el seu avantatge amb dos gols en pròpia porteria del Castalla.

Quant a l’equip femení, es va estrenar en pretemporada jugant a casa de l’Onil FS. Es va guanyar per 2-3, sent Kissya l’encarregada d’obrir el marcador, que va repetir en l’inici de la segona part. Kissya va signar un hat trick per a posar el 0-3 en el lluminós. Llavors va vindre la reacció de l’Onil FS en els últims cinc minuts.