El Xicotet ja espera en Santa María l’inici de la Trilogia

Aquest diumenge a la vesprada va tindre lloc la processó del Trasllat

El Xicotet espera en Santa María
Una imatge de l’acte d’anit. ALDEMAR

La imatge de Sant Jordi, el Xicotet, ja espera en la parròquia de Santa María davant l’imminent inici de la Trilogia en honor al patró, aquest pròxim dijous, 21 d’abril. En la vesprada del diumenge va tindre lloc l’acostumada processó del Trasllat, després d’una intensa jornada de Gloria on els alcoians es van bolcar amb el retorn de la Festa als carrers.

La processó del Trasllat va recórrer els principals carrers del Centre històric, en un ambient solemne i de devoció al patró, després de tres anys d’espera i una pandèmia pel mig. Un dels protagonistes de l’acte va ser el xiquet Sant Jordiet, Fernando Rius Mestre, que assumeix el càrrec amb la mateixa il·lusió després de tant de temps.

Precisament, aquest dilluns serà el torn de la infantesa festera, amb la celebració de la Glòria infantil. Comença a les 12 hores des del Partidor, i segueix per Sant Nicolau, plaça d’*Espanya, passant per davant de l’Ajuntament, i carrer Sant Tomàs, acabant sobre les 14 hores davant l’església de Sant Jordi. En finalitzar, mascletà en la plaça d’Espanya.

El Sant Jordiet, Fernando Rius Mestre, va ser protagonista. ALDEMAR

Send this to a friend