Els actius descendeixen en el departament de Salut d’Alcoi

En tres dies s'han sumat 11 nous positius

Els actius descendeixen en el departament de Salut d'Alcoi
A Alcoi hi ha 6 actius menys que el dimarts. | ARXIU

La conselleria de Sanitat ha actualitzat hui de nou, i com és habitual, cada divendres, les dades de Covid-19 per municipis i departaments de Salut de tota la Comunitat Valenciana.

Sanitat ha notificat hui un nou descens de la incidència en la zona, ja que hi ha 12 casos actius menys que el dimarts, amb un total de 35 i una incidència de 25,60 casos per cada 100.000 habitants. De moment, l’àrea es manté en risc baix.

Per contra, si bé la baixada de la incidència és una bona notícia, no s’han deixat de sumar nous positius: 11 més en tres dies.

CASOS PER LOCALITATS
Continua havent-hi actius de Covid en un total de 7 municipis del departament de Salut, en els quals, la xifra s’ha mantingut o ha disminuït.

Alcoi és el municipi amb més casos actius, hui dia hi ha 16, és a dir, 6 menys que el dimarts, per la qual cosa la incidència ha baixat fins a 26,96. Així mateix, s’han sumat 7 positius més i la xifra s’eleva fins a 5.960 des que va començar la pandèmia.

A Cocentaina hi ha un menys, amb un total de 5, mentre que a Castalla i Muro la dada s’ha mantingut en 4 actius.

A Beniarrés continua havent-hi 3, els mateixos que a Ibi, on la xifra ha baixat en 2 actius.

Finalment, a Millena hi ha dos casos actius menys, per la qual cosa actualment tan sols hi ha un, malgrat això, la localitat està en risc extrem amb una incidència de 416,67 casos per cada 100.000 habitants, a l’ésser una població amb pocs habitants.

Send this to a friend