Els estudiants es bolquen amb els ‘herois’

Amb dues iniciatives dedicades a sectors com la sanitat o l'hostaleria

Els estudiants es bolquen amb els ‘herois’
L’exposició de Sant Vicent està en la Unesco. | XAVI TEROL

El final del present curs escolar s’acosta, però abans que concloga, hi ha dos centres escolars que han volgut mostrar el seu agraïment particular als ‘herois’ i ‘heroïnes’ d’aquesta pandèmia causada per la Covid-19.

D’una banda, el CEIP Sant Vicent ha realitzat l’exposició ‘Herois i heroïnes en temps de Covid’ que es pot visitar fins al dia 30 d’aquest mes, de dilluns a dijous, de 18 a 20 hores, a la Sala d’Exposicions de la Unesco.

La mostra és el resultat del treball realitzat durant tot l’any per l’alumnat d’aquest centre, en el qual han participat també els professors i la resta de personal no docent.

El projecte presentat a principi de curs pretenia canviar d’alguna manera la perspectiva de la situació que s’estava vivint, la qual arrossegava un confinament complicat. Així mateix, el centre volia que els estudiants feren una reflexió des d’una perspectiva crítica de la crisi sanitària, al mateix temps que oferir un reconeixement a totes les persones i col·lectius que s’han implicat a fer front a la pandèmia: des de sanitaris, a comerços, personal de neteja, els professors, els treballadors de supermercats, policies o els propis xiquets.

Com a resultat, l’alumnat, des de 1r d’Infantil fins a 6é de Primària, ha elaborat contes, escultures, il·lustracions, còmics, entrevistes, etc.

Es tracta a més d’una iniciativa multidisciplinària que s’ha treballat des de totes les assignatures.

L’exposició es podrà visitar també al setembre, del dia 6 al 23.

Els estudiants es bolquen amb els ‘herois’
Ball de les Carmelites en La Bandeja. | XAVI TEROL

FI CURS CARMELITES
D’altra banda, Carmelites ha dedicat els seus balls de fi de curs als herois de la pandèmia, fins i tot els ha implicats , ja que hostalers, sanitaris o fins i tot membres de la corporació municipal es van sumar al ball.

Així, durant la setmana passada, els estudiants, dividits per cursos van mostrar el seu agraïment a les persones que han fet front a aquesta situació, com a comerços, policies, sanitaris, hostaleria, etc.

Els balls es van desenvolupar en diferents punts d’Alcoi, des de La Bandeja, a l’hospital Verge dels Lliris, passant per la Plaça de Dins, la Residència Emilio Sala o el carrer Casablanca, al costat de la Policia Local.

Send this to a friend