Els ex regidors del PP concorreran sota la marca ‘Muro ens uneix’

Aquesta iniciativa política ja governa ciutats grans com Ontinyent

Els ex regidors del PP concorreran sota la marca ‘Muro ens uneix’
La presentació va tindre lloc la setmana passada a l’Ajuntament de Muro.

‘Muro ens uneix’ és la marca amb la qual finalment concorreran a les Eleccions Municipals del pròxim mes de maig els dos edils que han abandonat el Partit Popular després de no haver rebut suport de la direcció regional per a formar candidatura.

Així ho van presentar Ángel Mollà i Xelo Cascant la setmana passada acompanyats per l’alcalde d’Ontinyent, el qual lidera la citada iniciativa política en aquesta ciutat de la Vall d’Albaida governant actualment amb 17 regidors dels 21 totals.

El projecte ‘Ens Uneix’, que és present en deu municipis de la província de València, s’endinsa per primera vegada a Alacant a través de Muro amb un objectiu molt clar marcat per a aquesta localitat del Comtat “hem decidit sumar-nos a aquest projecte perquè compartim punts d’interés i perquè no responem a cap ideologia política. Nosaltres, l’única cosa que posem per davant són les persones abans que les ideologies”, va explicar el fins fa unes setmanes portaveu del PP; Ángel Mollà.

També va intervindre en aquesta presentació Jorge Rodríguez, qui va ser alcaldable de ‘La Vall ens uneix’ en les Eleccions de 2019 després de veure’s obligat a abandonar el PSPV per estar encausat per la presumpta simulació de contractes d’alta direcció en l’empresa pública Divalterra mentre presidia la Diputació de València.

Aquest últim va comentar la importància d’impulsar candidatures localistes allunyades de sigles de grans partits amb la finalitat d’atendre les necessitats reals dels veïns i de les veïnes dels nostres pobles “tant Àngel com Xelo han fet una gran faena en aquesta legislatura i això és el que ens ha animat a incorporar-los al nostre projecte. Estem convençuts que han encara molt a aportar a Muro”, va significar el primer edil d’Ontinyent.

Indicar que en la presentació de ‘Muro ens uneix’ van ser presents la diputada provincial de ‘Ens Uneix’ i primera tinenta d’alcalde d’Ontinyent, Natàlia Enguix, al costat de l’alcalde de Palomar i secretari d’Organització, Jordi Vila.

Send this to a friend