Els fils de Mónica Jover

L'obra de l'artista alcoiana ha arribat a Castelló, a l'Espai Nivi Collblanc de Culla

Els fils de Mónica Jover
L’artista al costat d’una de les peces de l’exposició.

L’artista alcoiana Mónica Jover –també assessora artística de l’Associació de Sant Jordi– continua mostrant la seua obra, aquesta vegada amb una nova exposició, que es va inaugurar recentment.

Aquesta mostra, el nom de la qual és ‘El color del centinela’, es troba en la galeria Espai Nivi Collblanc de Culla (Castelló).

Un total de 20 peces realitzades durant aquests últims mesos, segons indica la mateixa autora, conformen la mostra expositiva, que està comissariada per Silvia Tena –que forma part del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)–.

Els fils de Mónica JoverAixí mateix, Jover apunta que, a les citades peces se li afig “una instal·lació de 200 fils, situada en la planta baixa de la galeria, envaint l’espai circumdant”.

En la inauguració van ser presents la presidenta de l’Associació Valenciana de Crítics d’Art (AVCA), Lucía Romerotriada fa unes setmanes després de ser la vicepresidenta–, així com el nou director de la galeria que alberga l’exposició, Alejandro Mañas i també el seu predecessor, Mariano Poyatos.

Amb motiu de l’exposició, Romero ha elaborat un text, en el qual, relata que en aquesta mostra, Mónica Jover ha aconseguit “mimetitzar la seua psique amb l’entorn i, al temps és capaç de traslladar aqueixa conjugació i fer-la extensible a la societat. Ens endinsem en aqueix lloc on ens sentim bé, i on l’artista ens trasllada el concepte de l’espectre de l’equilibre natural”. Així, en el citat escrit s’afirma que “les seues peces ens mostren com completar el nostre entorn, endinsar-nos en perspectives insòlites i unir-nos a l’entorn de manera genuïna”.

Send this to a friend