Els grups xicotets i quartets entren aquesta vesprada en escena

Aquesta vesprada, segona jornada del Campionat de Grups Xou

Els grups xicotets i quartets entren aquesta vesprada en escena
En la vesprada d’ahir es va celebrar la competició de grups júniors i grans. | ALDEMAR

Després de l’aperitiu de la vesprada d’ahir amb la competició de grups grans i júniors, el pavelló Mutualidad de Levante s’apresta a viure aquesta vesprada la segona jornada de l’XI Campionat d’Espanya de Grups Xou i del VI Trofeu Ciutat d’Alcoi. Serà a partir de les quatre de la vesprada amb l’obertura oficial d’aquesta segona jornada de competició. Els primers a saltar a la pista seran els quartets. La competició es desenvoluparà entre les 16’15 i les 18’20 hores.

En total prendran part vint-i-un grups, ostentant el Montemar la representació de la Comunitat Valenciana. A penes hi haurà deu minuts de descans i de neteja de la pista, per a a les 18’30 donar inici a la competició de grups xicotets, amb una participació que s’ha elevat als vint-i-dos grups. La representació valenciana serà a càrrec de l’Alginet i del Club Patinatge Artístic Alcoi, que presentarà el muntatge “Leyes”.

Sobre les 21’20 està previst acabar i cinc minuts més tard es procedirà al lliurament de trofeus i medalles i la cerimònia de clausura.

Send this to a friend