Els Moros i Cristians culminen un mes de festes en l’Alqueria

Est ha sigut un any important pel que fa als serveis públics a l’Alqueria d’Asnar, tal com ha explicat el seu alcalde, Jaume Pascual.

cal ressaltar que han renovat la superfície dels parcs infantils del municipi, canviant el cautxú que hi havia per cautxú continu amb jocs pintats com el ‘Sambori’ o el ‘Marro’.

A més, gràcies al pla d’inversions de la Generalitat Valenciana han realitzat actuacions en el Polígon Industrial Bambú, millorant el subministrament d’aigües potables, pavimentant tot el polígon, millorant els accessos i aparcaments, amb una important actuació anti-incendis, “Tenim una nova xarxa que servirà de sistema contra incendis i que va a cada nau i també està disponible en tot el polígon, amb aigua reciclada procedent de la Font de la Pedra, amb una bomba que garanteix la pressió adequada en cas que siga necessari utilitzar-la” ha destacat, Pascual.

Enguany també han arreglat els vestuaris del poliesportiu municipal i reformat els carrers afectats per les pluges, renovant tot el paviment.

El dimarts de la setmana vinent, amb les festes ja acabades donaran començament les obres per a rehabilitar i millorar el saló i el bar del Centre Social de l’Alqueria d’Asnar.
Avui mateix obriran les ofertes per a la millora del trinquet i els vestuaris. Les obres hauran de realitzar-se abans de final d’any.

EL COL·LEGI DE L’ALQUERIA

“Una de les coses de les quals més satisfet hem d’estar l’equip de govern és de l’augment de la població infantil, feia més de 30 anys que no teníem punts matriculats, tenim 39, possiblement som l’únic col·legi rural que augmenta el nombre de matriculacions”, afirma l’alcalde, qui ha recordat que “nosaltres també tenim barracons i ara gràcies al pla Edificant de la Generalitat tindrem el nou centre, que estarà situat al costat del poliesportiu municipal i podrà aprofitar les seues instal·lacions, sent l’únic col·legi públic rural amb piscina coberta climatizada”.

Per a portar avant aquestes actuacions convocaran un Ple Extraordinari després de les festes en el qual aprovaran la memòria valorada, que serà remesa a Conselleria.

MUSEU DEL PAPER BAMBÚ

Durant la setmana vinent acabaran les obres de les instal·lacions, i tan solament faltarà l’arribada de l’equipament. El primer edil espera inaugurar durant la primera quinzena de novembre, “volem fer alguna cosa especial, que un poble com el nostre tinga un museu és alguna cosa molt important, recuperem i posem en valor alguna cosa que sempre ha sigut sant i senya de l’Alqueria”, ha conclòs.

Send this to a friend