Els parcs de Cocentaina i Ibi incorporen set nous bombers

En total el Consorci Provincial ha sumat 36 nous membres a la seua plantilla

Els parcs de Cocentaina i Ibi
Els nous efectius al costat del diputat d’Emergències en la presa de possessió.

Un total de 36 nous bombers del Consorci Provincial de la Diputació d’Alacant van prendre possessió la setmana passada en un acte presidit pel diputat d’Emergències, Javier Sendra, i l’inspector cap del Servei, José Rubio. Els nous funcionaris de carrera s’han incorporat a les seues places des de la borsa d’ocupació provincial després d’haver realitzat el període de pràctiques preceptiu, uns cursos en els quals se’ls ha format en matèries diverses com a incendis forestals, industrials i urbans, rescats, tècniques de treball en altura o equips de protecció individual.

D’aquestes 36 incorporacions, sis han sigut destinats al parc de bombers La Muntanya de Cocentaina, i un altre efectiu més, al d’Ibi. En total set bombers que sumen les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Sendra ha destacat l’aposta de la Diputació d’Alacant per “rejovenir, renovar i augmentar progressivament la plantilla del Consorci Provincial com a mesura per a aconseguir un servei més eficaç i adaptat als nous i complexos reptes que es plantegen cada dia”.

Actualment, el Consorci de Bombers compta amb un equip que ronda els 627 efectius, entre els quals s’inclouen els operadors de sala del Centre de Control d’Emergències, un espai des d’on es mobilitzen i coordinen els mitjans i dispositius de cada intervenció.

Send this to a friend