Els passes per a accedir a garatges en el Centre durant les Festes es podran obtindre amb cita prèvia

A partir del pròxim dilluns en les dependències de la Policia Local, després d'haver reservat torn

Passes per a garatges en Festes
Els passes s’expedeixen en la reguarda de la Policia Local. ARXIU

Els passes per a accedir a garatges situats en el Centre d’Alcoi durant les Festes de Moros i Cristians 2022 podran obtindre’s a partir de la setmana vinent en les dependències de la Policia Local.

Per a això, serà obligatori demanar cita prèvia a través de la web https://citaprevia.alcoi.org. Una vegada dins de la pàgina, s’ha de triar «demanar cita prèvia», seleccionar el departament de «Policia Local» i el tràmit «Passades Festes 2022», la qual cosa donarà opció a triar dia i hora per a ser atés en les instal·lacions del carrer Casablanca. Poden reservar-se cites per als dies 4, 5, 6, 7, 8, 11, 12 i 13 d’abril.

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, ha volgut «agrair la comprensió i col·laboració del veïnat que puga veure’s afectat pels actes festers» i s’ha mostrat convençut que «com cada any, la ciutadania actuarà amb prudència i respecte perquè tots i totes puguem gaudir, en aquesta ocasió més encara si cap, de les celebracions».

L’edil recorda a més que durant els dies en què se celebren entradetes, la zona afectada per l’itinerari de l’acte està tallada al trànsit a partir de les deu de la nit.

Send this to a friend