Els pilars de Podem per al seu sí als comptes municipals

Han traslladat al govern algunes de les qüestions que consideren importants per a Alcoi

Una de les qüestions és sobre una partida per al barri de Batoi. | ARXIU

De cara al pressupost municipal de 2021, Podem ha establit certes bases per a mostrar el seu suport al govern local, a qui ha remés les seues aportacions perquè siguen incloses.

Destaquen les mesures en matèria de participació ciutadana i la transició ecològica, encara que també tenen un important paper proposades de polítiques inclusives i socials, culturals, d’habitatge, de recuperació de serveis bàsics, benestar animal i de manteniment de la ciutat i dels polígons industrials.

El regidor de Podem, Aarón Ferrándiz, al·lega que “sempre hem mantingut una actitud cooperativa i constructiva i volem donar suport a aquest pressupost, perquè serà un any molt important. Però també, hem volgut traslladar al govern les qüestions que considerem transcendents per a la ciutat i la seua gent, per a donar color morat al pressupost”.

A més de les propostes esmentades, Podem planteja una partida per a la creació de l’empresa pública, les partides per a les actuacions de Batoi i San Pancraci o la partida per a l’estratègia d’ampliació del parc públic d’habitatge.

Send this to a friend