Els productors de la zona mostren la gastronomia a Alicante Gastronómica

La fira es va inaugurar el divendres i estarà en IFA fins demà, dilluns

Els productors de la zona mostren la gastronomia a Alicante Gastronómica
Estand de la Mancomunitat en el certamen d’Alicanta Gastronómica.

La fira Alicante Gastronómica, en el qual la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat té un estand, va ser inaugurada el divendres. Per aquest espai passaran diversos productors agroalimentaris de les comarques. La fira es pot visitar des de fins demà en IFA, i està oberta tant a professionals com al públic general.

Aceite el Comtat, Miel Palmer i Grattitude seran els ambaixadors dels sabors de l’Alcoià i el Comtat en l’estand de la Mancomunitat a Alicante Gastronómica, situat al pavelló 2, on es podran degustar i adquirir els seus productes, elaborats de manera tradicional en els municipis de les comarques, amb el sabor inconfusible de la muntanya. La fira estarà oberta al públic de 10 a 21 h, excepte dilluns, que ho farà fins a les 18 hores.

Per a les persones que no puguen visitar la fira, aquests productors i molts més són presents a AgroAlcoiàComtat, el portal en què es poden trobar els millors productes agroalimentaris de proximitat i fer comanda còmodament des de casa. Tant la participació a Alacant Gastronòmica com la plataforma AgroAlcoiàComtat són actuacions de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat per a visibilitzar els productors del sector de les nostres comarques, amb l’objectiu d’impulsar l’economia local i fomentar un consum conscient, de proximitat i més ecològic, alhora que es dona a conéixer la qualitat dels productes i la gastronomia de la zona.

Alacant Gastronòmica compta amb més de 250 estands en els quals descobrir diferents propostes gastronòmiques i, a més, hi haurà ponències, tallers, tastos i concursos. L’entrada a la fira és gratuïta.

Send this to a friend