Els Reis Mags tornen a recórrer Alcoi aquesta vesprada

Ses Majestats no besaran als xiquets i l'aforament serà limitat en l'Adoració

Els Reis Mags tornen
Imatge de l’última Cavalcada celebrada amb anterioritat a la pandèmia, fa dos anys. ARXIU

La màgia més Reial torna aquesta vesprada a Alcoi. En 2021 Ses Majestats no van faltar a la seua cita amb la nostra ciutat, no obstant això, la Covid-19 no va permetre que es desenvolupara la Cavalcada, eixa que hui tornarà a recórrer els carrers del Centre d’Alcoi a partir de les 18 hores, des de la zona alta, fins a finalitzar País Valencià.

El retorn d’aquesta assenyalada cita amb la il·lusió està marcada per la Covid-19 com tot el que estem vivint des de març de 2020. D’aquesta manera, s’ha determinat que Melcior, Gaspar i Baltasar no besen als xiquets, i tampoc es repartiran caramels o altres aliments al públic. Això fa preveure que la Cavalcada siga molt més fluida de l’habitual.

En el seu transcurs, Ses Majestats estaran acompanyats de tres entitats que els ajudaran. En aquest 2022 es tracta de l’Agrupació Contra Incendis Forestals d’Alcoi (ACIF), una organització que ha complit 30 anys d’història i que ha rebut la Medalla al Mèrit de la Protecció Civil per part del Ministeri de l’Interior; de la Unió Ciclista Alcoi, entitat encarregada de l’organització del trofeu Sant Jordi, una de les carreres més antigues d’Espanya i la més antiga de la Comunitat Valenciana amb la celebració de 66 edicions; i finalment, la filà Navarros, que en 2020 va celebrar el seu 150 aniversari.

ADORACIÓN AMB AFORAMENT LIMITAT
Si bé a grans trets la Cavalcada conservarà part de les seues característiques, com l’horari, el recorregut o la participació dels patges amb el repartiment dels regals, a causa de la Covid-19 s’ha decidit que l’Adoració tinga aforament limitat en la plaça d’Espanya. S’ha establit un repartiment per sectors amb entrades gratuïtes, un total de 1.240, que es van posar a la disposició del públic en la vesprada del diumenge.

Les persones que compten amb la localitat hauran d’accedir a la Bandeja entre les 17 i les 19 hores i hauran de presentar l’entrada, el certificat Covid i el DNI. Recordar que, en 2020 aquest acte no va tindre públic en directe i únicament es va poder veure en la retransmissió en línia.

Send this to a friend