Els veïns de La Sang inicien els tràmits per a crear la seua pròpia associació

Han dirigit una carta a l'Ajuntament per a mostrar les seues queixes

La Sang
Despreniment d’una façana en el Barri La Sang el passat 29 de setembre

Els veïns i veïnes del Barri de La Sang han començat els tràmits per a crear la seua pròpia associació de veïns i estan a l’espera de registrar-se tant a la Generalitat Valenciana com a l’Ajuntament d’Alcoi.

Mentrestant, el conjunt de veïns han escrit una carta amb “diversos temes urgents que hi ha pendents”, fent-li-la arribar a l’Ajuntament.

En aquesta carta indiquen en primer lloc el tema de la conversió en zona de vianants del centre: “ens agradaria que no es portara avant fins que estiguen resoltes una sèrie de qüestions”, apunten i afigen exemples com l’accés per a residents, l’accessibilitat per a comerciants i clients, els aparcaments, els accessos o el transport públic, entre altres.

En segon lloc parlen sobre les obres del Barri de La Sang. Indiquen que “ens haguera agradat participar en el disseny. Ens resulta insuficient l’actuació de manteniment. Només hi ha una intervenció parcial limitada a la substitució d’espais verds per ciment i sembla que la il·luminació no resulta una prioritat”, assenyalen des de l’associació.

A més, reivindiquen una solució definitiva per a la rehabilitació de les façanes, ja que en els últims dies s’ha produït un altre desprendiment.

Finalment destaquen el problema de convivència general pel mal ús de zones comunes i la poca actuació de l’ajuntament i de la policia.

Send this to a friend