Els videojocs copen el festival Animalcoi

En aquesta tercera edició s'han rebut més de 300 curtmetratges

Els videojocs copen el festival Animalcoi
Exposición sobre ‘Unicorn Wars’ en Fundación Mutua Levante.

El 29 de novembre donarà principi oficialment la tercera edició del festival Animalcoi, enguany, amb protagonisme dels videojocs i una ampli programa ple d’activitats gratuïtes, com ara conferències, tallers, projeccions de pel·lícules i exposicions, i com a novetat, sessions de *pitch amb els professionals del sector –presentació d’un projecte audiovisual amb l’objectiu de rebre resposta per a presentar-lo a productores o plataformes audiovisuals–.
Aquesta edició s’allargarà fins al 3 de desembre i compta amb un cartell creat per l’estudiant de disseny gràfic de l’EASD Alcoi, Marta Serralta, amb una proposta molt original en la qual s’ha de buscar a Aitana, la mascota de *Animalcoi.
La pasada setmana ha sigut la presentació del festival a càrrec de la regidora de Cultura, Elisa Guillem i la directora de *Animalcoi, Diana Cortés.
Per part seua, l’edil va voler remarcar la importància del sector de l’animació destacant que aquest suposa el 1,74 del PIB anual al nostre país, i les diferents eixides laborals que l’animació pot oferir.
Cortés va indicar que el festival tindrà “tres seus, l’IVAM-CADA Alcoi –on serà la inauguració–, els Cinemes Axion i la Fundació Mutua Levante”
En aquest últim espai, i com prèvia al festival, s’ha inaugurat una exposició sobre la pel·lícula ‘Unicorn Wars’, d’Alberto Vázquez, que es va projectar en l’anterior edició de *Animalcoi, i que es podrà visitar fins al dimecres 29 d’aquest mes.
La directora del festival va avançar que s’han presentat més de 300 curtmetratges per als premis, de 70 països. Del total, s’ha fet una selecció de 100 finalistes, un procés complicat, a causa de la “alta qualitat de les propostes”. En la presentació ja va indicar que un dels guardons, en l’edició de l’any que ve serà nacional, a diferència d’enguany, en una edició en la qual és “dels anys que més potencial he vist”.

Send this to a friend