Els xalets de Font Roja “no són una prioritat”

El PP parla de “desídia” després d'haver-se anul·lat la despesa per a l'obra

Els xalets de Font Roja “no són una prioritat”
Imatge d’arxiu dels xalets de la Font Roja.

Els xalets de la Font Roja han sigut objecte de controvèrsia després que el Partit Popular haja donat a conéixer que “el 13 de juliol la Junta Local de Govern va anul·lar l’autorització de la despesa per a executar l’obra”.

El PP recrimina al PSOE que la rehabilitació d’aquests xalets “va ser un dels compromisos d’Antonio Francés quan va aconseguir l’alcaldia en 2011” i que ara, “el projecte ha caigut en l’oblit”.

El partit de govern defensa que actualment hi ha nombrosos projectes en marxa, “bona part d’ells comptarà amb fons europeus que ja s’estan gestionant, d’aquí ve que s’haja fixat una priorització d’actuacions i en aquests moments la recuperació dels xalets de la Font Roja no és una prioritat”, si bé puntualitzen que “és un projecte que no s’ha descartat” i que “segueix en cartera”.

D’aquesta manera, el PSOE es mostra ferm en afirmar que el citat projecte dels xalets “no és una actuació que vaja a desenvolupar-se a curt termini” i argumenten que això es deu que “part de la consignació existent s’ha destinat a una actuació urgent, com és la reparació de l’accés al polígon Santiago Payá, i a més l’actuació en els xalets requereix d’una sèrie d’informes que encara no estan disponibles”.

Per la seua part el PP retrau al govern la seua “desídia i falta de voluntat” en aquest projecte, i tampoc de “tirar avant un projecte de mínims que endrece la imatge de l’àrea d’ús públic del parc natural. Després d’onze anys han provocat una gran decepció als alcoians”, segons l’edil Kiko Cantó.

A més, els populars recorden que en l’últim intent de tirar avant el projecte, el seu cost havia passat de 250.579 –en el pressupost de 2013– a 460.000 euros, segons el PP.

El PSOE insisteix en altres projectes que ja hi ha en marxa i en la consignació d’uns 10 milions d’euros d’Europa per a diverses actuacions.

Send this to a friend