Emilio Turrión arriba en Vespa a la Palma en un viatge solidari

Emilio Turrión arriba en Vespa a la Palma en un viatge solidari

Des de mitjan la setmana passada, Emilio Turrión i el seu inseparable Vespa es troba a La Palma realitzant un viatge que combina la part turística amb la solidària. La seua intenció és quedar-se alguns dies per a tractar de prestar ajuda en la mesura que siga possible i aportar el seu particular granet d’arena amb una xicoteta ajuda econòmica recollida d’alguns amics i familiars per a comprar algun electrodomèstic a les famílies que han perdut la seua llar per la lava del volcà Cimera Vella, tan tristament protagonista des de fa quasi un parell de mesos.

Segons compte Emilio Turrión, aquest viatge va ser programat a l’agost passat després de coincidir a Sardenya amb un motero de La Palma anomenat Héctor. L’aventurer de Muro porta recorreguts uns 2.500 quilòmetres, primer en la península fins a arribar a Cadis i després després d’agafar el primer dels cinc ferris fins a arribar a Lanzarote, l’illa més al nord, després de més de 30 hores de navegació.

Els seus següents destins han sigut Fuerteventura, Gran Canària, Tenerife i La Palma. Després d’aquesta última illa, la intenció d‘Emilio Turrión és recórrer amb la seua Vespa La Gomera i el Ferro i així completar les sets Illes Canàries. Encara no té data de retorn, que serà per Cadis o Huelva després d’al voltant de 55 hores de navegació, però els seus càlculs li porten a pensar que en total seran més de 4.000 quilòmetres de viatge i un mes fora de casa.

Send this to a friend