Comencen les obres de la plaça l’Església d’Ibi

S'escometrà una remodelació d'una superfície de 3.189 metres quadrats de la Plaça de l'Església i 1.928 d'aparcament subterrani.

Plaza de l’Església d’Ibi

Ibi inicia les obres del que serà la nova plaça de l’Església, després del tercer procés de licitació de les obres, ja que els dos anteriors processos van acabar fallits. El primer, després de no presentar-se cap empresa i el segon, després de rebutjar la signatura del contracte l’empresa adjudicatària, la justificació de la qual era l’augment de preus en els materials i, per tant, de les obres. En aquest tercer procés, el consistori ha realitzat nova oferta econòmica, amb un increment sobre el pressupost inicial, resultant ser *Orthem Serveis i Actuacions Ambientals SA, del grup *Hozono Global Grup Corporatiu, l’empresa adjudicatària del projecte de realització de les obres del que serà una de les obres més importants de la localitat, basada en el projecte guanyador del concurs d’idees convocat pel consistori i que van guanyar els estudis *Ras *Architecture *Solutions SL (Elx) i *Yuû Arquitectura (Ibi).
Les obres s’han adjudicat per valor de 2.395.253,57 euros, dels quals el consistori preveu finançar amb Fons Europeus la quantitat d’1.051.035 euros i es preveu que puguen estar acabades per a estiu de 2023. Les actuacions consistiran tant en la remodelació integral de la plaça com en l’enderrocament de l’anterior aparcament d’ús privat amb capacitat per a 16 vehicles, el qual augmentarà la seua capacitat fins a 58 vehicles. S’escometrà una remodelació d’una superfície de 3.189 metres quadrats de la Plaça de l’Església i 1.928 metres quadrats d’aparcament subterrani.

Send this to a friend