En marxa el procés participatiu sobre l’Andreu Sempere

En aquest procés, aquelles persones que ho desitgen poden fer aportacions, al·legacions o suggeriments

En marxa el procés participatiu sobre l'Andreu Sempere
Institut Andreu Sempere d’Alcoi. ARXIU

Actualment està en marxa un procés participatiu sobre l’institut Andreu Sempere, previ a l’inici de l’expedient de contractació de les obres per a l’adequació i ampliació d’aquest centre educatiu, llançat per l’Ajuntament d’Alcoi i el termini del qual per a presentar al·legacions estarà obert fins divendres que ve, 27 d’agost.
En aquest procés, aquelles persones que ho desitgen poden fer aportacions, al·legacions o suggeriments sobre aquest expedient presentant una instància en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament d’Alcoi al carrer Sant Llorenç, número 2, planta baixa. Per a això, és necessari sol·licitar cita prèvia, o també es pot dur a terme de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.
Tota la informació dels plecs de condicions –tant de les clàusules administratives particulars del contracte d’obres, com de les clàusules que han de regir el procediment per a la contractació de les obres–, sobre els quals es poden presentar les citades instàncies amb al·legacions, suggeriments o aportacions, està disponible en la pàgina de l’Ajuntament, alcoi.org, en l’àrea d’Educació, apartat Notícies.

Send this to a friend