En marxa la segona fase del Campionat de Cotos

Ja es coneixen els primers classificats que han superat les primeres partides després de guanyar a les seues rivals

Campeonato de Cotos
Partides de l’última ronda de la primera fase | Xavi Terol

Fa dues setmanes va arrancar el tradicional Campionat de Cotos del Mig Any organitzat per la Associació de Sant Jordi (ASJ) i ja es coneixen els primers classificats per a la següent ronda, de la qual es van jugar les primeres partides el dijous a la vesprada, i les pròximes tindran lloc el dimarts.

La setmana passada es va resoldre la primera fase després de disputar un total de quatre rondes de partides al pati del MAF, lloc al qual s’ha traslladat el campionat amb motiu de la Covid-19.

Els enfrontaments de la segona fase són els següents: S. M. Nova – Chano; Abencerrajes – Magenta; Cordón – Almogávares; Montañeses – Llana; Ligeros – Cides; Cruzados – Andaluces; Mozárabes – Marrakesch; y Aragoneses – Junta Directiva.

Així, aquesta setmana es revelaran els equips que passen a la tercera fase, que es disputarà de manera íntegra el dia 15, dijous, a les 20’15 hores. La semifinal es disputarà el dilluns 19 i el dimecres 21 la final.

Així mateix, la programació del Mig Any contempla altres actes, com el Concurs de Pintura a l’aire lliure ‘Silvestre Vilaplana Molina’ del diumenge de la setmana que ve, a partir de les 10’30 hores en La Glorieta. També per al divendres i el dissabte de la setmana que ve, està prevista la gala ‘Crida de Festa’, mentre que durant aquest mes s’inaugurarà una exposició fotogràfica, hi haurà teatre fester i una missa d’acció de gràcies.

Send this to a friend