Energies verdes per a afrontar la crisi energètica

ATEVAL ha celebrat una jornada per a abordar diferents aspectes, com els avantatges i desavantatges de les instal·lacions renovables

Energies verdes per a afrontar la crisi energètica

L’Associació d’Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, ATEVAL, ha dut a terme recentment una jornada en la qual es va insistir en la necessitat d’apostar per les energies verdes, una necessitat que ha augmentat encara més en els últims temps, a causa de l’increment del preu de la llum i del gas, ja que el tèxtil, és un sector amb una gran demanda energètica.

Aquesta jornada va tindre lloc en la seu d’Ontinyent, i en ella es van tractar els avantatges i diferents solucions que les empreses del sector poden tindre amb la instal·lacions renovables.

Des de *ATEVAL es detalla que van ser experts “de gran experiència en la matèria” els encarregats d’aquesta jornada. Les ponències van ser seguides tant presencialment com en línia.

En primer lloc, es va exposar l’impacte de les energies renovables a nivell d’estalvi, eficiència i contenció de la incertesa, a càrrec del responsable de Desenvolupament de Negoci en l’empresa Coberta Solar, Javier González-A Marín.

Així mateix, el director d’Eficiència Energètica FOENER, Jaume Picó, va exposar les diverses alternatives de les quals disposen les empreses per a reduir el cost energètic.

El president d’ATEVAL, José Vicente Serna, va recalcar la importància de gestionar de manera eficient l’energia en les empreses tèxtils, principalment per la citada demanda energètica que presenten, especialment alguns subsectors, com és el cas dels acabats.

Send this to a friend