Enfront d’un cuer que ja no és cuer

L'Alcodiam rep al Burguillos amb tornada de públic a les graderies

Jugada d’Agustín Domínguez (Arxiu)

El que anava a ser un tràmit per a un Patí Alcodiam que no para de col·leccionar triomfs, no ho serà tant i la visita aquesta nit (20’15 hores) del Burguillos extremeny alça una certa desconfiança per la seua trajectòria en les últimes setmanes. L’etern cuer, ha deixat de ser-ho i ara mateix ningú posa a mà en el foc que l’acabarà sent quan acabe la lliga. Són tres victòries en els últims cinc partits que ha disputat, que no sols li han fet deixar l’últim lloc de la taula, també han fet canviar l’opinió d’un equip que de seguir així ningú dubte acabarà escalant més posicions i situant-se en una posició que ni en els seus millors somnis imaginava fa poc.

El miracle extremeny ha arribat a manera de fitxatges. En una plantilla amb majoria de jugadors catalans, han sigut tres reforços els que han canviat la cara del Burguillos. Jugadors com Martí Busquets, Armand Pujadó i Gerard Escolà li han donat un altre aire a qui fins a la passada jornada era el cuer i l’equip més golejat de la competició, a més de menys golejador.

Amb eixa targeta de presentació afronta la seua visita d’aquesta nit al pavelló Miguel Sarasa, amb la tornada del públic a la pista. Un total de 150 seguidors del Patí Alcodiam podran assistir a l’encontre. Els blaugranes segueixen amb la seua velocitat de creuer i amb la tranquil·litat d’haver tirat avant un dels desplaçaments més complicats que li quedaven en aquest tram final de lliga. Van véncer 4-5 en la pista de l’Alpicat de Deri Mataix amb menys complicacions de les que indiquen el marcador final.

Els de Lorenzo Pastor van arribar a encarrilar molt bé el triomf després de posar-se 2-5 mancant quatre minuts però dues distraccions en l’últim minut van permetre a l’Alpicat marcar dos gols i maquillar el resultat. Va haver-hi doblet de Ferran Formatjé i Gonzalo Pérez i va completar la maneta Aleix Pastor.

Carlos Cantó, torna a ser baixa
En l’Alcodiam continua de baixa Carlos Cantó, que seguirà altres dues setmanes en el dic sec. Lorenzo Pastor no vol despistes aquesta nit. “Ara no podem permetre’ns aqueix luxe. Els sis punts que ens separen del segon no és una diferència com per a confiar-nos i pensar que ja el tenim fet. A l’equip el veig preparat per a acabar la lliga invictes encara que també sabem que podem perdre algun”.

Send this to a friend