Enrique Rico: “Alcoi pot ser més del que és, cal organitzar-se”

L'ex president de la Cambra es va dirigir als polítics i empresaris presents en el lliurament de premis per a mostrar-los la seua opinió sobre la ciutat

Enrique Rico: “Alcoi pot ser més del que és, cal organitzar-se”
Rico va rebre la medalla honorífica de mans del president de Cámara Espanya, José Luis Bonet.| XAVI TEROL

El moment emotiu de la gala dels Premis Cambra 2023 va arribar amb el lliurament de la medalla honorífica a l’ex president Enrique Rico Ferrer, que va recollir el guardó de mans del màxim representant de Cámara Espanya, José Luis Bonet. Posteriorment, durant la seua intervenció, Bonet destacaria de Rico el seu paper exemplaritzant i de vocació de servei a la col·lectivitat, sent aquest últim un dels fins principals de les Cambres de Comerç en aquest país.

L’homenatjat va eixir a l’escenari visiblement emocionat i mentre el públic assistent, posat en peus, li dedicava una sonora ovació. I fidel al seu caràcter afable però sempre reivindicatiu i directe, don Enrique no perdria l’oportunitat d’intervindre no sols per a donar les gràcies pel reconeixement, sinó més aviat per a mostrar la seua opinió sobre la situació econòmica de la ciutat i dirigir-se a les autoritats polítiques assegudes en les primeres files per a reprendre’ls d’alguna manera.

Va apel·lar, en primer lloc, a la sensatesa –“cal ser assenyat, hi ha molta gent insensata per ací”, va dir– per a després considerar que “Alcoi pot ser més del que és, cal organitzar-se”, va reclamar als presents. I va afegir que la ciutat “necessita una sacsejada, cal –recalca– perquè sinó ens afonem i aquest poble no li ho pot permetre”.

Send this to a friend