Enrique Rodes guanya el concurs literari ‘Noves tecnologies, faciliten o compliquen?’

Organitzat per la regidoria de Gent Gran, ha comptat amb un total de 9 obres presentades

Enrique Rodes guanya el concurs literari
Membres del jurat al costat dels guanyadors del primer i segon premi.

La regidoria de Gent Gran d’Alcoi ha organitzat un any més un concurs literari, dirigit a l’alumnat d’aules culturals i per a les persones dels centres municipals de majors. Aquest concurs va estar tematitzat en el dia dels enamorats durant alguns anys, l’any passat es va dedicar a commemorar les nostres festes de moros i cristians, i enguany ha consistit a fer una obra inspirada en les noves tecnologies.

El primer premi del concurs ‘Noves tecnologies, faciliten o compliquen?’, ha sigut per a Enrique Rodes Payá amb l’obra ‘El confident informàtic’, mentre que el segon l’ha guanyat José Frasés Vaello, amb ‘Sant Jordi Cinquanta’. Els premis consistiran a gaudir d’un dinar o sopar en un restaurant de la ciutat, sent el valor del primer premi 60 euros i del segon, 50 euros.

La regidora de Gent Gran, Carol Ortiz, destaca que «en la nostra regidoria treballem molt per a reduir l’anomenada bretxa digital en la gent gran, realitzem un gran nombre de cursos i tallers, sent un exemple per a altres municipis, per això, hem decidit enguany dedicar el concurs a aquest tema. També és molt important incentivar l’activitat mental, que és primordial per a mantindre les funcions intel·lectuals en la gent gran i en concret, l’escriptura estimula la creativitat i la capacitat expressiva, perquè fa pensar i també ajuda a desenvolupar la imaginació. Des del govern continuarem treballant amb aquest col·lectiu amb diferents iniciatives».

Send this to a friend