Errol Flyn, el nou documental de Tirso Calero

El guionista alcoià ha deixat la sèrie ‘Servir y Proteger’

El guionista alcoià, Tirso Calero.

L’alcoià Tirso Calero, guionista de sèries tan conegudes com ‘Servir y Proteger’, ‘Amar en tiempos revueltos’, ‘Bandolera’, ‘Gran Reserva, el origen’ i ‘Amar es para siempre’, s’embarca en un nou projecte amb la productora mallorquina ‘Backstage’ en el qual al costat de la novel·lista Roser Amills, escriurà i dirigirà una pel·lícula documental sobre la vida de l’actor Errol Flyn. Després de quatre temporades de ‘Servir y Proteger’, 800 capítols, i tretze anys treballant de continu en les sèries diàries, Calero necessitava un canvi per a oxigenar-se i recuperar-se física i mentalment. No descarta tornar a fer sèries en un futur, però volia afrontar nous reptes.

Tirso Calero es va llicenciar en el grau de Dret per la Universitat d’Alacant, i mentre estudiava el grau dedicava el seu temps lliure al món del cinema i a l’escriptura, fins que es va plantejar fer de la seua passió la seua professió. “Va ser una decisió arriscada perquè jo no coneixia a ningú en la indústria. Em vaig plantejar una espècie de vacances a Madrid i em vaig donar un parell de mesos per a descobrir el món de l’audiovisual”, comenta Calero.

Després d’entrar en la productora Europroducciones com a guionista júnior, als sis mesos va passar a ser guionista i va signar el seu primer contracte professional.

El projecte sobre Errol Flyn ho tenia al cap des de fa temps, perquè fa uns 10 anys, quan va conéixer la seua història, ja li va cridar l’atenció. “Vaig intentar escriure una història sobre la vida d’Errol Flyn, però abordar una pel·lícula sobre aqueixa peripècia era massa car. Ho vaig deixar reposar i la casualitat va voler que en acabar la meua etapa a ‘Servir y Proteger’ la productora mallorquina Backstage es posara en contacte amb mi per a oferir-me treballar amb ells en els projectes que jo volguera, em van donar llibertat absoluta”, afig Calero.

El mes de setembre es començarà a rodar i a la primavera de 2021 eixirà a la llum. La intenció de Calero és que es puga projectar als cinemes, però comenta que en tractar-se d’un documental, tindrà un recorregut xicotet i es podrà veure en 10 o 15 cinemes de tot el país, encara que intentarà que un d’aqueixos cinemes siga el d’Alcoi.

TAMBÉ UNA NOVEL·LA I UNA OBRA DE TEATRE
El documental no és l’únic pla que durà a terme en un curt termini de temps, ja que el mes d’octubre publicarà la seua segona novel·la titulada ‘Ozono’.

Aquesta novel·la pertany al gènere de ciència-ficció i eixirà a la venda a la tardor amb l’editorial Malbec. Aquest llibre tracta sobre l’apocalipsi, la cerca de la felicitat i la supervivència. La intenció d’aquesta història és aconseguir evadir al lector de la realitat.

Send this to a friend