Baixen les restriccions en la Comunitat Valenciana a partir d’aquesta nit

No hi haurà mesures restrictives en les seus festeres.

Es redueixen les restriccions en la Comunitat Valenciana a partir d'aquesta nit
El President de la Generalitat, Ximo Puig, en Les Corts

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha donat a conéixer en el transcurs del Debat de Política General de la Comunitat Valenciana  les noves normatives que s’implantaran a partir d’aquesta pròxima nit, una desescalada que pretén culminar amb una nova normalitat. Donada la baixa incidència que s’ha aconseguit, s’ha anunciat que decauran totes les restriccions en seus festeres, comerç, teatres, museus i espectacles. L’hostaleria podria incrementar l’aforament a l’interior fins al 75% i les taules podran estar ocupades per fins a deu persones, es podran utilitzar de nou les barres en els bars i el tancament dels establiments quedarà fixat en funció de la llicència de cadascun d’ells. És a dir no hi haurà restricció en aquest aspecte. En competicions esportives, l’aforament queda limitat de la següent manera: 40% d’aforament en pavellons i del 60% en estadis a l’aire lliure. En el comerç queda eliminada qualsevol restricció.

D’altra banda, es manté l’ús obligatori de màscara en espais tancats i també en els oberts en els quals no es puga garantir la distància mínima de seguretat de 1,5 metres.

AIXÍ QUEDEN LES RESTRICCIONS:

Aforament: Esdeveniments a l’aire lliure: 60% i 40% en interiors.
Hosteleria: Tancament de locals, segons la llicència de cada local. *Aumetno d’aforament en interiors fins al 75%. Les taules de 10 persones. Es pot utilitzar la barra assegut.
Oci Nocturn: S’amplia l’aforament del 50 al 75%, amb taules de 10 persones, ús de barra assegut, es permetrà el ball en el lloc assignat. Horari ampliat a les 5 del matí.
Esdeveniments esportius: El límit serà del 40% en pavellons i del 60% en estadis a l’aire lliure.
Baixen totes les restriccions en cinemes, teatres, auditoris, museus i biblioteques.
Eliminades les restriccions en el comerç.
Seus festeres: No hi haurà mesures restrictives.
Ús de màscareta: Obligatori en qualsevol espai tancat així com a l’aire lliure en el qual no es puga mantindre la distància de seguretat de, almenys, 1,5 metres, *excepturando els grups de persones convivents.

Send this to a friend