Escolars participen en una campanya sobre el comerç local

Amb els seus dibuixos, han posat rostre a Jordi i Aitana, personatges del còmic elaborat per a la iniciativa

Escolars participen en una campanya sobre el comerç local
Els dibuixos dels escolars formen part d’una exposició itinerant pels mercats d’Alcoi.

A través dels seus dibuixos, un total de 563 escolars de 4t de Primària han participat en la campanya ‘Comerç d’Alcoi. Motor de positivitat’, l’objectiu del qual és acostar la imatge del comerç local al sector més jove, centrant-se en l’aspecte humà dels i les comerciants.

La campanya va ser llançada per la Federació de Comerç–Alcoi Comercial i ACECA, Associació Comarcal d’Empresaris de Comerç i compta amb el suport i col·laboració de la regidoria de Comerç d’ajuntament d’Alcoi i la Cambra de Comerç i Indústria de la nostra ciutat.

Els dibuixos complementen a un còmic elaborat per Lucía Varona, alumna de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, que va guanyar un concurs per a crear un còmic amb els personatges Jordi i Aitana, símbols del comerç local i creats per a la citada campanya

Aquest còmic s’ha entregat als estudiants de 4t de Primària de tots els col·legis d’Alcoi, els qui han finalitzat la història posant-lo rostre a Jordi i Aitana.

Els dibuixos formen part ara d’una exposició itinerant pels mercats de Sant Mateu, Sant Roque i Zona Nord, amb les diferents propostes de còmic i amb tots els dibuixos realitzats per l’alumnat.

La regidor de Comerç, Vanessa Moltó, ha destacat que aquesta campanya “incideix en els valors que considerem més positius del comerç tradicional, pel seu component de proximitat, com són la confiança, la relació personal, la qualitat, el mestratge, la proximitat o la immediatesa”. Segons afig l’edil, “estem molt agraïts a les associacions pels projectes que presenten a la regidoria i a l’alumnat, tant de l’Escola d’Art com dels col·legis de la ciutat per la seua implicació i participació”.

Send this to a friend