Esgotades en menys d’una hora les 1.240 invitacions per a l’Adoració

El veïnat afectat pot anar a l'Ajuntament pels passes fins al dimecres a les 14 hores

Esgotades les invitacions per a l'Adoració
Moment de l’Adoració dels Reis l’any passat, a porta tancada. ARXIU

Tal com s’ha vingut anunciant, la principal novetat per a enguany en els actes de la Trilogia nadalenca és que, per a complir amb la normativa actual, l’aforament de la plaça d’Espanya serà limitat i controlat per a l’acte de l’Adoració, ja que és estàtic. No passa així amb la resta de la Cavalcada en tractar-se d’una desfilada en moviment.

Els veïns i les seues visites podran accedir als seus domicilis. S’ha habilitat un punt a l’Ajuntament d’Alcoi, just en l’entrada principal, on aquest dilluns en horari de matí i vesprada, i demà dimarts 4, i despús-demà 5 (només al matí), podran anar per les polseres identificatives que els permetrà passar per a accedir a l’habitatge. Es col·locarà un cartell a la porta de cada edifici afectat.

Pel que respecta a les entrades, totes gratuïtes, va haver-hi 1.240 entrades distribuïdes en 7 sectors que es van poder aconseguir a través de ticketalcoi.com, el diumenge a la vesprada. Van ser 316 compres, una mitjana de 3,89 entrades per compra (es va establir un màxim de 5 per persona), sent l’última a les 18’53 hores.

Des de l’Ajuntament indiquen que a les 18 molts membres d’una mateixa família van accedir alhora, bloquejant temporalment les entrades però sense fer la compra final durant 10 minuts. Un procés que es va repetir una vegada es desbloquejava.

Recordem que són entrades nominatives, és a dir, que cada entrada té el nom de la persona corresponent. Per a accedir caldrà portar l’entrada, presentar el certificat de vacunació i el DNI, tal com marca la normativa autonòmica per aquesta mena d’esdeveniments.

La plaça d’Espanya es tancarà excepte per als veïns i les seues visites, a les 16 hores. Les persones amb entrada podran accedir entre les 17 i les 19 hores.

Send this to a friend