ESIC col·labora amb Aitex en la implantació d’estudis de postgrau universitari a Alcoi

A partir de novembre s'impartiran dos programes de direcció de vendes i màrqueting digital i l'objectiu és anar ampliant estudis

ESIC col·labora amb Aitex
Representants d’Aitex i ESIC han presentat els estudis aquest dimecres.

L’Institut Tecnològic del tèxtil, Aitex, i l’escola de negocis ESIC de València, han signat un conveni de col·laboració per a la posada en marxa d’estudis de postgrau a Alcoi. Sobre la base d’aquest acord, al novembre s’oferiran dos títols superiors en Direcció de Vendes i Màrqueting Digital, que s’impartiran en l’actual seu central d’Aitex, situada en la plaça Emilio Sala, i la idea és anar ampliant l’oferta d’estudis en els pròxims anys aprofitant l’espai del qual disposarà l’Institut Tèxtil en les seues noves instal·lacions en Batoi.

Així ho va avançar aquest dimecres el director general d’Aitex, Vicente Blanes, qui remarcava que aquest projecte formatiu «transcendeix al tèxtil», destacant amb això el caràcter «transversal» dels estudis oferits, que pretenen donar servei als diferents sectors que conformen el teixit productiu d’aquestes comarques. En aquest sentit, el director d’ESIC València, Agustín Carrillero, apuntava que a totes dues institucions signants del conveni «ens mou el mateix objectiu», que no és un altre que «donar resposta» a l’empresariat de la zona.

Els dos títols inicials tenen capacitat per a 30 alumnes cadascun. Les classes en les instal·lacions d’Aitex en El Terrer, amb professorat procedent d’ESIC València, donaran principi el 4 de novembre, tenen una duració de 5 i 6 mesos i s’imparteixen els divendres a la vesprada i dissabtes al matí, perquè siguen compatibles amb l’horari de treball. La matrícula està ja oberta, podent consultar el programa i el preu de tots dos postgraus en la web de l’escola de negocis. Els empleats de les empreses associades a Aitex comptaran amb un descompte del 35%.

Carrillero també avançava que l’objectiu és oferir cinc títols de postgrau i màsters abans del 2025. Mentrestant, per part d’Aitex, Vicente Blanes expressava la seua satisfacció després d’aconseguir aquest acord amb la qual considera «una de les millors escoles de negoci d’Espanya», alhora que avançava, respecte al futur de l’oferta d’estudis en col·laboració amb ESIC, que la nova seu en Batoi podrà convertir-se en un nou «campus universitari» per a la ciutat, quan a partir de que acaben les obres puguen realitzar el trasllat, previst per a l’any que ve.

Send this to a friend