Espabrok-Ponsoda trasllada les seues oficines d’Alacant

L'alcoià Rafael Ponsoda és un dels membres del consell d'administració

Espabrok Alicante
Luis J. García, director Alacant; Esther Ponsoda i Rafael Ponsoda

Espabrok-Ponsoda Corredoria d’Assegurances ha traslladat les seues oficines a Alacant, des de l’Albufereta a la principal zona comercial i de negocis de la capital. La nova oficina d’atenció al client es troba al carrer Reis Catòlics, 52. – cantonada Óscar Esplá.

Les noves instal·lacions han sigut inaugurades recentment i estan ja operatives. Suposen una àmplia millora per la seua situació, amplitud i serveis que ofereix als clients. A més, representen un pas avant en el creixement de la citada empresa alcoiana i una aposta per la consolidació de Ponsoda Correduría d’Assegurances en la capital provincial.

Ponsoda Corredoria d’Assegurances S.L. es va constituir fa trenta anys, integrant-se en Espabrok en 1992. El grup està format per 98 corredories i 150 oficines repartides per tota Espanya i compta amb un milió de clients. L’alcoià Rafael Ponsoda és un dels membres del consell d’administració. Espabrok, per part seua, és una societat de mediació creada l’any 1989 per un destacat grup de corredories d’assegurances professionals.

Send this to a friend