Eusebio Requena rep el ‘Tamborilero’ de Creu Roja

Amb una trajectòria de més de vint anys en l'entitat

Eusebio Requena recibe el ‘Tamborilero’ de Cruz Roja
Eusebio Requena subjecta el ‘Tamborilero’ i el pergamí acreditatiu del premi.

La Creu Roja d’Alcoi ha concedit el premi Tamborilero 2022 a Eusebio Requena Navarro, pels seus més de vint anys com a voluntari de l’entitat, en la qual ha participat en nombrosos projectes solidaris al llarg dels seus anys d’ajuda als altres. El lliurament es va produir aquest passat dissabte, en un sopar de gala que va tindre lloc en els salons de l’Hotel Sercortel Ciutat d’Alcoi i al qual van assistir prop de dues-centes persones, entre elles l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, així com una àmplia representació de la corporació municipal. També va acudir el que serà candidat a l’alcaldia pel PP, Carlos Pastor, en un dels seus primers actes públics com a tal.
La trobada va tindre un caràcter especial, perquè no es podia celebrar, a causa de la crisi sanitària del coronavirus des de 2019. Una situació que, com va reflectir el president de la comité local, Luis Llorens, no ha sigut impediment perquè la institució “haja deixat de prestar els seus serveis a la societat”. Va agrair “la labor i lliurament sense fissures” de tots quants componen la institució que l’any vinent aconseguirà els 150 anys d’existència. Va ser present en l’acte el president provincial de Creu Roja, qui va destacar “el compromís enorme” dels voluntaris i la pròpia institució “considerada com una de les més importants de la província”.
També es va dirigir als presents l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, qui va valorar el treball dels qui formen part de Creu Roja. “Gràcies per fer el que feu”, va dir. “Per l’esforç i solidaritat” i per saber “diferenciar l’essencial del necessari”. Va destacar el paper del voluntariat que “millora la vida dels altres”.
El sopar de gala de Creu Roja d’Alcoi va comptar amb la participació i animació del ballet de Virginia Bolufer, que va amenitzar diferents passatges de la vetlada.

Altres distincions
Prèviament al lliurament del màxima guardó que concedeix cada any la Creu Roja a un dels seus voluntaris, es van concedir altres set distincions, els ‘Tamborcitos 2022’, amb els quals es destaca el treball dels voluntaris durant l’últim any. Van rebre aquest reconeixement per la participació en diversos programes: Gilliam Cecilia Colchado Sam; Óscar Garrido Morales; Miguel Jorge Albert Beltrán; Vicente Antonio Almiñana Calatayud; María Del Carmen Ivorra Satorre; Vicente Gómez Ivorra i Jacqueline Charron Brignolas.

Send this to a friend