Èxit d’afluència en la presentació a Alcoi del Kit Digital

Es tracta d'un paquet d'ajudes dirigit a incentivar la digitalització de les empreses

Presentació a Alcoi del Kit Digital
L’Àgora va acollir aquesta jornada dirigida a pimes i autònoms.

Més de 160 persones van assistir aquest dimarts a la sessió informativa celebrada en l’espai Àgora d’Alcoi sobre el Kit Digital, un programa d’ajudes a la digitalització, dirigida a pimes i a empreses del sector tecnològic de l’ecosistema local que puguen optar a convertir-se en agents digitalitzadors.

L’Ajuntament d’Alcoi va col·laborar en l’organització d’aquesta jornada, promoguda per la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de Districte Digital i per Red.es, entitat adscrita al Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial.

L’esdeveniment d’Alcoi va començar a les 16.30 hores i va comptar amb la benvinguda institucional del de l’alcalde de la ciutat, Toni Francés; del director general de Red.es, Alberto Martínez Lacambra; i de l’Adjunt a Direcció de la Societat de Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV), Rufino Selva.

Després de la projecció d’un vídeo divulgatiu sobre el programa, Antonio Saravia, director adjunt corporatiu en Red.es, va desgranar tots els aspectes relacionats amb aquest programa d’ajudes i va atendre els dubtes plantejats pels representants de petites i mitjanes empreses i d’empreses digitalitzadores.

El tancament de l’acte va estar a càrrec de Juan Ignacio Torregrosa, director general per a l’avanç de la societat digital de la Conselleria d’Innovació de la Generalitat Valenciana.

També ahir, pel matí, es va celebrar la primera de les jornades informatives, en aquest cas en les instal·lacions de Districte Digital i hui dimecres 2 de febrer, es desenvolupa la tercera i última sessió de presentació del Programa, en la seu de la patronal valenciana CEV a València.

Un programa dotat amb 3.067 milions

Dotat amb un pressupost de 3.067 milions d’euros, el programa Kit Digital, impulsat pel Govern d’Espanya, és finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025. Té per objecte millorar el nivell de digitalització d’un milió de pimes i autònoms de tots els sectors productius en els pròxims tres anys amb la finalitat d’augmentar la seua productivitat, impulsar la internacionalització i la creació d’ocupació de qualitat.

Tota la informació relativa al Programa pot consultar-se en la web oficial www.acelerapyme.es.

Send this to a friend