Èxit en la Egyptian Race ‘Night Edition’ de Muro

Van participar unes 300 persones, les quals van haver de superar els 38 obstacles

Èxit en la Egyptian Race 'Night Edition' de Muro
Instants d’una de les proves de la carrera d’obstacles. | RAY MARTÍNEZ

Fa dues setmanes es va celebrar a Muro una nova carrera d’obstacles, la quarta en els últims anys. La Egyptian Race d’enguany va tindre una particularitat i és que va ser nocturna, la qual cosa va ser un gran incentiu perquè nombrosos corredors i corredores de tota Espanya s’animaren a participar en aquesta divertida i sacrificada aventura.

Una edició més, aquesta prova va tindre gran èxit quant a participació i públic, ja que va haver-hi uns 300 participants, els quals van haver de superar els 38 obstacles minuciosament preparats per l’organització.

Pel que respecta a les classificacions, en la categoria elit masculina el guanyador va ser el corredor local Allas Douware, del Club “Les Llebres”, que amb un temps de 37:13 va polvoritzar tots els pronòstics.

Per part de la categoria femenina, que va tindre una gran representació, el triomf el va aconseguir la corredora Yessica Velasco del club “Umbroken Proteam”, que va parar el temps en 50:34.

També cal destacar l’important paper que van desembolicar els atletes de mur del club “Les Llebres”, ja que a la victòria d’Allas cal sumar un gran seté lloc de Ricardo Santamaría i un onzé lloc obra de Víctor Pascual, tots ells en la classificació general masculina elit.

“Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Muro, volem destacar l’immillorable ambient que s’ha aconseguit en la disputa d’aquesta prova, amb un públic nombrós i entregat als participants, els quals en tot moment han sentit l’alé per a finalitzar de la millor manera aquest desafiament. A més cal felicitar a tots els corredors pel gran esforç realitzat i desitjar-los que s’hagen emportat un gran record d’aquesta prova”, afirmava el regidor de Muro.