Exposició de maquetes de El Romeral i Horta Major

‘Construye Valores’, de la ONGD Medicosmundi

Exposició de maquetes de El Romeral i Horta Major
Acte d’inauguració de l’exposició que es pot veure en el CC Alzamora.

El projecte ‘Construye Valores’ de Medicusmundi ha arribat a Alcoi, amb la participació dels alumnes dels col·legis Horta Major i El Romeral. Ho fa a través d’una exposició de maquetes Lego que es podrà veure fins al pròxim 26 de febrer, en la planta d’oci del Centre Comercial Alzamora.

Exposició de maquetes de El Romeral i Horta Major
Maquetes exposades en la mostra.

PER PRIMERA VEGADA
És la primera vegada que ‘Construeix Valors’, impulsat en 2020, arriba als centres educatius d’aquestes comarques. “En aquest curs hem volgut acostar-nos als xiquets i xiquetes de les comarques d’interior i fer-los partícips de la importància del desenvolupament sostenible en el consum tant en l’àmbit local com global. Arran del projecte, ara són ells i elles els qui poden explicar-li als seus familiars i amics l’aprés i la necessitat de modificar diversos dels nostres hàbits de consum i de relació entre les persones i el planeta per a, així, millorar la salut de tots i totes” afirma Gonzalo Pareja, coordinador d’Educació per al Desenvolupament de Medicusmundi Mediterrani.

VISITES CONCERTADES
A més de l’entrada lliure a l’exposició, qualsevol escola, centre juvenil o associació que ho desitge pot concertar una visita especial reservant en: info@construyevalores.es.

La mostra de maquetes ‘Construye Valores’, inaugurada dijous passat amb l’assistència dels regidors Jordi Silvestre i Aranza de Gracia, compta amb la col·laboració del Centre Comercial Alzamora, l’Ajuntament Alcoi, l’Espai Jove, la Fundació Novaterra i el Rotary Alcoi Font Roja.

Send this to a friend